Szeretettel köszöntünk Egészség Online Programunkban!

Csatlakozz Te is azok táborához, akik saját és családjuk egészségét minden kincsnél többre tartják!

Egyre növekszik azoknak a tábora, akik az élet mind több területén igyekeznek tudatosan, felelősen gondolkodni, például mindent megtesznek saját és családjuk egészségéért, biztonságáért. Ahhoz, hogy sokáig vigyázhass szeretteidre, fontos, hogy törődj szíved egészségével – legújabb kampányunkkal ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Azért tartjuk fontosnak, hogy felhívjuk a figyelmet a veszélyekre, mert Magyarországon évek óta a szív- és érrendszeri betegségek jelentik a fő halálokot, ugyanakkor ez az a betegségcsoport, amelyben a legnagyobb szerepe van a megelőzésnek: a WHO becslése szerint 80 százalékban rajtad, az életmódodon múlik!

Azzal a céllal hoztuk létre a honlapunkat, hogy az egészségtudatos érdeklődőket megalapozott szakmai információkkal és praktikus tanácsokkal segítsük. Tavaly ősszel egy kevésbé ismert veszélyforrásra, a megrázott baba szindrómára hívtuk fel a figyelmet (az érdeklődők továbbra is tájékozódhatnak ezen az aloldalon). 2013. nyári programunk fókuszában a helyes gyógyszeralkalmazás témaköre állt. (Ez a fontos téma jelenleg is elérhető weboldalunk Mindent a gyógyszerekről aloldalán.) Korábban pedig egy olyan vírustörzsről − és az általa okozott betegségekről, elsősorban is a méhnyakrák elleni küzdelemről − volt szó, amelyet négyből három ember sokszor a tudta nélkül is hordoz, így rendkívül nagy a vele való megfertőződés veszélye. (Erről a témáról honlapunk HPV elleni védelem aloldalán olvashat.) De körüljártuk már a meleg évszak egészségvédelmének fontos témáit is, mint a kullancsveszély, a gyermekbalesetek, az UV sugárzás és a bőrvédelem.

Az Euromedic Pharma – a hazai gyógyszerellátás egyik kulcsszereplőjeként – a jövőben a betegségmegelőzés és az egészségkultúra további fontos területein szeretne segítséget nyújtani.

Bízunk benne, hogy legújabb programunk segítségedre lesz abban, hogy hatékonyan óvd meg saját magad és családod egészségét. Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat, böngéssz biztos forrásból származó jó tanácsaink között!